Magnifik musik från H E I M Food Studios lokaler ger eko!

By 1 February, 2019News

Fia Gullikssons senaste projekt H E I M Food Studio är en plats för hållbar matutveckling. Tre dagar i veckan (onsdag-fredag) förvandlas Studion till en Pop Up restaurang med nya mat- & musik-teman varje månad. Lokalen används utöver detta som en plats för bl.a kurser, konferenser, evenemang och kontor. Ledordet är crEATive!  

H E I M Food Studio anordnar och presenterar fantastiska kockar, producenter, sommeliers, bartenders och artister från dess globala nätverk. En gång i månaden öppnas dörrarna för soppkonsert med artister & musiker i världsklass som förgyller Östersund med otrolig musik samtidigt kvällens soppa kan avnjutas.

Detta arrangeras i samarbete med Rootsy och Bilda. Senast var ingen mindre än Chance McCoy på besök (läs mer om honom här). Dessa konserttillfällen har blivit oerhört populära bland Östersunds invånare så det gäller att vara ute i god tid för att hinna knipa en biljett. För att ha koll på kommande spelningar och för att köpa biljetter, gå in på H E I Ms webbsida och spana in på kommande evenemang.

Följ H E I M på instagram och på Facebook för att inte missa något kul som händer i Studion.