Food In Action & Fia Gulliksson till Guldgalan!

By 6 November, 2018News

Finalist 2018 – Årets Tillväxtinvestering

Vi är så glada att Food In Action Company Group & Fia Gulliksson blivit nominerad till Guldgalan i kategorin Årets Tillväxtinvestering. Presentationen lyder enligt nedan:

Jämtlandsbaserade koncernen Food In Action har de senaste åren växt och kokat ihop nya mat- och upplevelsebaserade varumärken och bolag; bl.a The Great Nordic Feast i London, Eat Up Foodwalks, The Flowfood Company i Norge och H E I M Food Studio. I koncernen ingår även Brunkullans Te som i år lanserar en ny webbutiksplattform.

Företaget erbjuder ett smörgåsbord av tjänster såsom koncept- & varumärkesutveckling, PR-kommunikation, föreläsningar samt innovations- & destinationsutveckling.

Det internationella teamet Food In Action, med grundaren Fia Gulliksson, arbetar dagligdags på H E I M Food Studio i Östersund. Målet är att skapa ett globalt nav för gastronomiutveckling, branschen med stor potential för hållbar utveckling.
Läs mer på http://www.guldgalan.se/47082.finalister_2018.html